Sponsoreret indhold fra

Hudproblemer

Det startede med en rødme i huden, som ikke ville gå væk igen. Det udviklede sig til knopper og senere bumser og Karina så fortvivlet til i spejlet, mens huden forandrede sig. Hun troede først det måske bare var noget hormonelt eller overgangsalderen, der meldte sin ankomst. Men en hudlæge konstaterede rosacea, og Karina gennemsøgte internettet og butikkerne for hjælp.

Karina Pia Nordstrøm har aldrig haft store problemer med hendes hud før, heller ikke som teenager. Derfor var det en stor omvæltning for hende, da knopper, bumser og rødme pludselig blev en fast del af hendes spejlbillede. Faktisk påvirkede det hendes hverdag så meget, at hun begyndte at stå før op om morgenen for at rense sin hud og lægge en makeup, der dækkede rosaceaen helt – eller så godt som muligt.
– Det er grænseoverskridende at gå uden make-up og selv når jeg har make-up på, så tænker jeg hele tiden over, hvilket lys jeg står i, da direkte sollys får mine hudproblemer til at se værre ud, fortæller Karina.

Hudspecialistens råd

I søgningen mod det rette middel har Karina prøvet forskellige løsninger og produkter, men ingenting førte til bedring. En Google søgning bragte hende en dag til Beauté Pacifique og Projekt Hudhjælp, hvor hun mødte hudspecialisten Maria Kroll. Efter en grundig gennemgang af hvad rosacea er og en scanning af Karinas hud, forklarede Maria hende, hvad der skulle til for at få huden i bedring.
– Scanningsbilledet viser, at din hud mangler styrke indefra og har brug for de rette redskaber til at bygges op. Der kan være flere grunde til den er blevet skadet, og det kommer i din hud til udtryk gennem rosacea. Men det kan vi heldigvis rette op på, ved at du bruger de rette produkter, fortæller Maria.

MIN HUD ER BLEVET BEMÆRKELSESVÆRDIGT BEDRE. MIN RØDME OG ROSACEA ER MINDSKET OG HUDEN FØLES MERE BLØD, LÆKKER OG GENNEMFUGTET – OG SOM BONUS HAR JEG SIMPELTHEN FÅET DE FLOTTESTE BEN!

Karina

Efter 30 dages brug

Karina Pia Nordstrøm – Før behandlingen.

Karina Pia Nordstrøm – Efter behandlingen.

En ægte øjenåbner

Den afsluttende hudscanning tre måneder senere viser, at Karinas hud er markant forbedret. Der er mere aktivitet under huden og overfladen er tykkere end den var før. Den lyse streg til venstre i billedet repræsenterer overhuden, der tydeligt er forstærket. Derudover kan man se aktiviteten i læder- og underhuden ved de mange røde, gule og grønne områder. Udadtil er hendes rosacea blevet bedre og hun tænker ikke længere over hvilket lys hun står i.

– Karina har virkelig fået styrket sin hud i dybden og det kan vi tydeligt se på hendes scanningsbilleder. Jeg vil anbefale, at Karina fortsætter med at bruge de udvalgte produkter, da de har vist super gode resultater på specifikt rosacea hud, siger Maria Kroll.

Karina gjorde sig desuden en ny erfaring, da hun først havde tøvet med at bruge Serum Paradoxe, fordi den er oliebaseret (og mange tror, at olie ikke må anvendes på rosacea hud). Men Maria forklarede hende, at den olie som er i Serum Paradoxe, kommer fra chilenske vindruekerner, som bliver ført ned gennem huden i vores unikke transportsystem. Dette transportsystem indkapsler vindruekerneolien i Squalane olie, som huden genkender, da den minder om vores egen olie i huden, og dermed trænger de effektive ingredienser fra vindruekerneolien ned i huden, i stedet for at ligge sig på huden.

ROSACEA KAN BEHANDLES VED HJÆLP AF EN GOD HUDPLEJERUTINE OG DE RETTE PRODUKTER, SÅ JEG VIL KLART ANBEFALE AT KARINA FORTSÆTTER MED PRODUKTERNE

Maria Kroll

Hudspecialist

Karina er lettet og glad for endelig at få sin hud tilbage. For hende har forløbet skabt en stor forandring.

– Noget af det bedste er, at jeg har lært en masse om min hud og hudscanningerne har været en øjenåbner.

Jeg kan både se og føle, at min hud har fået det godt igen, smiler Karina.

Karinas hud før forløbet. Karinas overhud er tynd og ujævn, så den er modtagelig for udefrakommende faktorer. Huden trænger til at blive repareret og styrket, så den kan være mere modstandsdygtig.
Karinas hud efter forløbet. Her ses det tydeligt at overhuden er blevet styrket og lukket overfor udefrakommende skidt og snavs. Der ses også langt mere aktivitet i læderhuden, som kan ses i de grønne, gule og røde områder.