Sponsoreret indhold fra

BRØNDSHOLM

Juleglæden varer længere, når træet ikke drysser

Traditionerne er i højsædet, når julen fejres i de danske hjem, men mange er også klar til et gran af fornyelse, der kan gøre juledagene lidt lettere. Den danske dekorationsvirksomhed Brøndsholm A/S oplever, at danskernes interesse for kunstige juletræer er steget – ikke mindst fordi, man kan lade træet stå i stuen gennem hele december måned og ind i januar uden, at julehyggen falmer i takt med træet.

Juletræet er det naturlige fokuspunkt i hjemmet op til jul, men der går ikke mange dage fra gaverne er pakket op og julemaden fordøjet, før grannålene finder vej fra træets grene til gulvet.

Flere og flere danskere har da også fået øjnene op for de fordele, som de nye juletræer giver og har derfor skiftet naturtræet ud.

»Mange af vores kunder har sagt til os, at de glæder sig til at starte med at pynte op til jul allerede 1. november for at få noget lys og positivt ind i hjemmet i de her kolde og mørke tider. Et juletræ er noget af det hyggeligste at pynte op, og vælger man et naturtro kunstigt træ, kan man have glæde af det i lang tid uden, at skulle bekymre sig om træet drysser,« siger Irena Sibbern, der er administrerende direktør i Brøndsholm.

Mange familier har tradition for at lade juletræet stå midt i stuen gennem hele december og flere også til helt ind i januar. Et naturtro kunstigt juletræ holder på julehyggen – helt til man beslutter at pakke træet væk. En stor bonus ved det syntetiske træ er, at det kan bruges igen og igen. Det kan opbevares i sin emballage i kælderen eller på loftet, sammen med den traditionelle julepynt, til man er klar til at pynte op igen næste år.

Langt de fleste kunstige juletræer er desuden brandhæmmende, så der ikke går ild i dem, hvis uheldet er ude.

For familier med allergi, bliver det kunstige juletræ også et naturligt valg, fordi kvaliteten er så høj, at det til forveksling ligner et rigtigt træ, og samtidig ikke er allergifremkaldende. Det er blot granduften, der mangler.

Hygge i hjemmet bliver stort i år

Hos Brøndsholm har administrerende direktør Irena Sibbern en klar forventning om, at der bliver et stort fokus på julepynt og familiehygge.

»Vi har alle brugt meget tid i vores hjem i det seneste år, og det ser også ud til, at vi kommer til det i de kommende måneder, og det betyder, at det for mange er naturligt at fokusere indad på familien, hyggen og de trygge rammer,« siger hun.

Smukke juledekorationer, adventskranse og vinterlandskaber er med til at skabe lys i den mørke tid. Det er en sjov aktivitet, som hele familien kan være fælles om, og man kan vælge lige præcis den stil, der giver den helt rigtige julestemning i ens eget hjem.

Mulighederne er mange, når det handler om julepynt, men et rigtigt godt sted at starte, er, ifølge Irena Sibbern, at overveje hvilken stil, man går efter.

»Det kan være, at man er til det naturlige look med gran, grankogler og sne, men man kan også vælge en mere farverig tilgang med julekugler, glimmer og figurer. Man kan selvfølgelig også vælge at blande det hele sammen med sin gamle julepynt,« siger hun.

Julen er en travl tid, men juledekorationer og julepynt behøver ikke være tidskrævende projekter. I dag er det nemlig muligt at finde alle de helt specifikke materialer til juledekorationen online hos dekorationsvirksomheder som Brøndsholm.

3 tips fra Brøndsholm til juledekorationen
  • Finish er vigtigt! Glimmer og snespray er glemte klassikere, der kan få din juledekoration se mere professionel ud.
  • Du kan brandsikre din juledekoration. For eksempel ved at vælge brandsikre materialer som kunstig gran, kunstige blomster eller andre elementer i et mere brandsikkert materiale.
  • Find et stabilt fundament. Det kan være et fad, en bakke eller lignende. Det giver mulighed for at flytte dekorationen rundt i hjemmet, uden at den går i stykker, og et smukt fad kan også bidrage til et mere færdigt udtryk.