Sponsoreret indhold fra

Har din virksomhed fokus på Femern-byggeriet?

Unikke forretningsmuligheder på Lolland-Falster

Danmarkshistoriens største anlægsbyggeri skal i gang. Der skal løses opgaver for mere end 50 mia. kr. direkte i anlægsarbejdet. Og der er afledte opgaver inden for områder spændende fra transport-, sikkerheds- og rengøringsbrancher til hotel, catering, turisme- og detailbrancher. Op mod 4.000 årlige arbejdspladser på Lolland-Falster vil være direkte eller indirekte forbundet med byggeriet.

De massive anlægsinvesteringer på Lolland-Falster skaber nogle helt unikke muligheder for forretningsdrivene fra ind- og udland. Både mens byggeriet står på, men så sandelig også efter. Det kan være en rigtig god investering at tænke Femern og Lolland-Falster ind i sin forretningsplan – og Business Lolland-Falster sidder klar til at hjælpe med etableringen, fortæller Mads Stærk, forretningschef for Bygge & Anlæg i erhvervsfremmeorganisationen Business Lolland-Falster.

Få overblik over dine muligheder

Det kan være svært at overskue alle de forskellige partnerskaber, underleverandørgrupper, netværk, myndigheder og organisationer, som kan være med til at skabe værdi. Hos Business Lolland-Falster kan du få individuel sparring omkring din virksomheds muligheder i forbindelse med Femern-byggeriet.

-Vi hjælper interesserede virksomheder med at få et overblik og vurdere forretningsmulighederne knyttet til byggeriet. Vi vejleder om alt det praktiske og matcher virksomheden med relevante partnere. Det skal være let at etablere sig på Lolland-Falster og komme i gang med at udnytte mulighederne, fortsætter Mads Stærk.

Attraktive rammebetingelser på Lolland-Falster

Lolland-Falster går en lys fremtid i møde som smørhullet mellem tre metropoler – København, Hamborg og Berlin – og med infrastruktur i verdensklasse og et meget attraktivt erhvervsklima. Landsdelen bliver Skandinaviens port til Europa, hvilket giver virksomhederne unikke vækstbetingelser. Mulighederne for vækst understøttes af uddannelsesinstitutioner, der sikrer veluddannede kandidater, samtidig med at både faglært og ufaglært arbejdskraft er til rådighed i regionen.

-Der er ingen tvivl om, at Femern-forbindelsen giver landsdelen og de lokale virksomheder nogle unikke muligheder – og flere virksomheder har allerede etableret sig. Det er Business Lolland-Falsters opgave er servicere erhvervslivet bedst muligt, så interesserede virksomheder skal ikke tøve med at kontakte os, slutter Mads Stærk.  

Kontakt Business Lolland-Falster på tlf. +45 7022 8901 eller info@businesslf.dk

RELEVANTE PARTNERE

Femern Belt Development har til formål at sikre, at Region Sjællands borgere og virksomheder får det størst mulige udbytte af den faste forbindelse – før, under og efter anlægsfasen.

Femern Agency er ”one point of contact” for alle, der arbejder med byggeriet, og forventer at få kontor tæt ved byggepladsen i Rødbyhavn. Femern Agency er et myndighedssamarbejde, der har til formål at skabe en smidig og effektiv myndighedsbetjening for arbejdskraft til Femern-projektet.

Femern Business Park består af en bred vifte af virksomhedstyper og tilbyder bl.a. kontor- og lagerfaciliteter, boliger, vikarer inden for de fleste brancher, erfarne svejsere, biler, værktøj, vagtfolk, rengøring, catering, materialer m.v.

Femern Belt Suppliers har samlet alle lokale håndværks- og serviceydelser i ét ”one point of contact” netværkskoncept, som letter arbejdsgangen for alle parter i et projekt. Netværket har ca. 100 medlemmer.

Femern Service Partners, FESPA, er et lokalt netværkssamarbejde med omtrent 35 partnere. FESPA tilbyder totale pakkeløsninger inden for transport, logistik og havnedrift samt en komplet og energioptimeret skurby.

Business Lolland-Falster er erhvervslivets og kommunernes erhvervsudviklingsorganisation på Lolland-Falster, og har til opgave at skabe øget erhvervsvækst gennem tiltrækning og etablering af nye- samt styrkelse af eksisterende lokale virksomheder.
www.businesslf.dk