Sponsoreret indhold fra

Sådan får du det bedste ud af Skagen

Sommeren i Skagen er fuld musik for alle sanser. Det er lange gåture på stranden, hvidvin og udsøgte fiskeanretninger, et tætpakket strøg fyldt med specialbutikker. Det er gamle venner og nye bekendtskaber. Sommeren i Skagen trækker masser af mennesker til år efter år, og har du først oplevet Skagens charme er det svært at holde sig væk.

En sommertur til Skagen er som en storbyferie. Det kræver et godt hotel med plads til afslapning og lækre faciliteter.

Få fyldt batterierne

Frirummet finder du på Skagens eneste 4-stjernede hotel – Color Hotel Skagen, der er en perle blandt Skagens mange hoteller, fordi stedet har gode tilbud, de dage hvor du foretrækker at trække dig lidt tilbage. Det er her, du genfinder energien til nye oplevelser.
Fra du træder ind ad døren til hotellet, er servicen garanteret i top. Indretningen er i gennemgående nordisk stil, og I vil føle jer hjemme allerede fra første øjekast.

Hotellet byder på masser af aktiviteter, uanset om det blot er for et par timer om eftermiddagen, eller hvis du har brug for en helt dag væk fra byens puls.

Rundt på hotellet er der indrettet små loungeområder, hvor du kan slå dig ned med en god bog eller dagens avis.

I hotellets udendørs gårdhave finder du liggestole, hvor du kan slikke lidt eftermiddagssol, når dagens gøremål i byen er overstået. Har du behov for en dukkert, er den opvarmede pool lige ved din side. Gårdhaven rummer også et stort boblebad, og der er to lækre finske saunaer. Uanset om det er vinter eller sommer, så er der intet der slår en dukkert fulgt af en tur i saunaens hede.

Har du mere brug for motion for at bearbejde dagens oplevelser, kan hotellets store fitnessrum være et besøg værd.

Storslået baghave

Er det mere naturen, der trækker, så ligger hotellet placeret med Skagen Klitplantage som nærmeste nabo. Her er rig mulighed for at komme helt tæt på Skagens spektakulære natur, både til fods, i løb og på mountainbike.

Sommeren igennem kan du også tage ture i klitplantagen med en erfaren naturvejleder med udgangspunkt fra hotellet. Det giver dig chance for at få en helt unik viden om Skagen, Klitplantagen og dyrelivet i området.

Lækre anretninger

Hotellet byder både på café og den eksklusive Restaurant Holger, hvor der er 4-stjernede oplevelser på menuen, både hvad angår mad og vin. I kan eksempelvis lægge ud med et besøg i den hyggelige vinkælder, hvor I kan nyde et glas. Derudover byder selve restauranten på et overdådigt ”walk-in” vinskab, hvor man har frit udsyn til de mange vine.

Når aftenen nærmer sig går turen op på den overdækkede terrasse, hvor du også kan nyde aftensmåltidet. Sommeren igennem sørger en pianist for hyggestemningen og mens solen går på hæld kan du nyde roen her lidt på afstand af det pulserende natteliv, som præger selve Skagen by. Aftenen kan meget vel slutte i baren, hvor hotellets tjenere står klar til at mixe lige de drinks, du lyster.

FAKTA
  • Color Hotel Skagen er Skagen største og eneste 4-stjernede hotel.
  • Hotellet har 103 værelser og 48 lejligheder.
  • Indrettet i nordisk design
  • Som gæst har du i den store gårdhave fri adgang til den udendørs opvarmede pool, boblebad og to finske saunaer.
  • Der er både bar, café og restaurant.
  • Der kan lejes cykler.
  • Hotellet ligger med Skagen Klitplantage som nærmeste nabo, hvor der er rig muligheder for at nyde den unikke natur, som kendetegner Skagens Odde.
  • Desuden er der plads til leg i form af petanque, minigolf, strandvolley og på selve hotellet er der et stort aktivitetsrum.