Sponsoreret indhold fra

Skift til mere bæredygtig opvarmning

Der er ca. 700.000 brændeovne i Danmark og det vurderes at 200.000 af dem er fra før 1995. Ældre brændeovne er stærkt forurenende og de står for 70% af den danske partikeludledning. Udskiftningen af ens gamle brændeovn til en ny og energivenlig pillebrændeovn er derfor et stort skridt i retningen af en mere miljøvenlig opvarmning.

Forbrugerne foretrækker italienske pilleovne

Markedet for pilleovne har udviklet sig enormt det seneste årti og de gamle ovne kan slet ikke sammenlignes med den nyere teknologi. Specielt de italienske pillebrændeovne har vundet stort frem på det danske marked grundet deres høje effektivitet og ikke mindst deres elegante design. Jmkiil.dk har sat sig for at gøre transformationen fra de traditionelle brændeovne til nye og lækre pilleovne så billig og gnidningsfri som muligt. Ved at være direkte importør af pillebrændeovne fra store og velrenommerede italienske producenter som Extraflame og Freepoint, er fordyrende mellemled skåret fra og man sikrer sig dermed Danmarks laveste pris på et udvalg af pilleovne. Det der udover den lave pris kendetegner udvalget hos jmkiil.dk, er certificeringen af pilleovnene til Energimærke A+, hvilket holder elregningen nede.

Flammen giver varme og hygge

Mange føler at de skal gå på kompromis med den hygge en brændeovn giver, hvis man skifter den ud med en pillebrændeovn. Lige så mange bliver dog utroligt positivt overraskede over at opleve en pilleovn i aktion for første gang, og udråb som ”Der er jo rigtige flammer!” og ”Hvor er det hyggeligt!” bliver ofte hørt. Varmen der bliver afgivet minder på sin vis om den traditionelle brændeovn, men her bliver varmen fordelt ud i rummet ved hjælp af blæsere integreret i pilleovnen. Samtidig er træpillerne hårdt komprimeret, så de kræver ikke den store opbevaringsplads og desuden brænder de utroligt effektivt og rent, sammenlignet med almindeligt brænde.

Utrolig let og komfortabel betjening

En af de største fordele ved en pilleovn i forhold til en traditionel brændeovn, er den gnidningsfrie og lette styring. Det er muligt at tilkøbe fjernbetjening og WIFI-modul til de fleste modeller, men ellers foregår det hele ved et simpelt og stilrent display på selve ovnen. Her indstiller man blot den ønskede rumtemperatur og blæsestyrken og så kører den ellers. Optændingen foregår også uden problemer ved at trykke på en knap på displayet. Det eneste man skal sørge for, er at der strøm til ovnen og at der er træpiller i pillekammeret – lettere bliver det simpelthen ikke.