Sponsoreret indhold fra

Få SUV’ens sikkerhed og funktioner til storbyens trængsel

<div class="sharethis-inline-share-buttons"></div>

Opel Mokka X er en SUV med mulighed for 4-hjulstræk, men den kan meget mere end at levere styrke og sikkerhed. Denne kompakte, sporty model passer til dig med egen dagsorden, der vil have friheden til selv at vælge – hvad end det foregår i byen, på stranden, i skoven eller på landevejene.

Det er OK at være individualist engang i mellem. Mokka X er til dig, som værdsætter plads til egne aktiviteter, uanset hvor og hvornår det passer dig. Og det kommer alt sammen med den klassiske SUV-sikkerhed og rummelighed, uden at det tager overhånd. Mokka X tager nemlig hånd om dig uden at styre dig.

Bykørsel med et ekstra par øjne

Bykørsel kan være besværligt – især hvis man er draget på eventyr uden for sine komfortzoner. Det er der taget højde for i Mokka X:

“Denne SUV er særligt udviklet til at kunne gøre mere end den klassiske SUV. Vi har gjort den mere kompakt og sporty for at skabe en bil egnet til blandt andet by, blot med alle SUV’ens kvaliteter i forhold til funktionalitet og sikkerhed,” fortæller produktchef Steen Davidsen.

Netop sikkerhed er altid et stort tema hos Opel. Jævnfør Vejdirektoratets seneste rapport er der en stigende tendens i antallet af ulykker i trafikken, men med Opel Eye-funktionen opdages alle potentielle farer i bytrafikken – og trafikken generelt – selv om føreren et kort sekund er ukoncentreret.

“Opel Eye er sensorisk overvågning af området omkring bilen. Systemet vurderer blandt andet, om der er den tilstrækkelige bremselængde mellem dig og den forankørende taget hastigheden i betragtning. Hvis Opel Eye vurderer, at der er en potentiel fare, bliver føreren advaret i tide via visuelle og akustiske advarsler,” uddyber Steen Davidsen.

Udover øjne forud til tilbyder Mokka X også bakkamera, der gør det let at parkere og bakke i tungt trafikerede områder.

Se videoen herunder og kom tæt på OpelEye-teknologien.

Effektive LED-lygter gør nattekørsel til en leg

Det er videnskabeligt bevist, at øjnene kræver en tilvænningsperiode for at se ordentligt om natten. Ofte kan der gå op til 45 minutter, før du kan se så godt, som det nu er muligt i mørke.

Mokka X tilbyder unikke LED-lygter, der automatisk tilpasser sig omgivelserne under nattekørsel. Lyset hjælper øjnene med at tilpasse sig hurtigere til mørket, og du vil få et bedre udsyn fra det øjeblik, du starter bilen. Det kan især være behjælpeligt, hvis du vil på en spontan nattetur.

“Den ved, hvilken type vej du kører på, og den tilpasser sig efter det. Kører du på landevej, vil du få lyst et stort stykke op, og kører du i by, vil det dæmpes”, fortæller Steen Davidsen.

De intelligente LED-lygter viser 30 % mere af vejen end halogenlys, og den viser det af vejen, du har brug for at se.

“Bilen tilpasser sig, hvordan du kører, og med hvilken fart du kører takket være de 9 lysfunktioner. Den tilbyder kurvet lys til sving og hjørner, så du altid kan se der, hvor du skal hen – og ikke blot i den retning du vender.”

Oplev de adaptive LED-forlygter i videoen herunder.

Off- and onroad Mokka X med et Mekka af detaljer

Mokka X klarer det terræn, du skal køre i, når der er brug for det. Og med den nødvendige mængde af komfort.

Sid højt og komfortabelt, og hold overblikket med de certificerede AGR-sæder. Skab op til 1372 liters plads bagi. Få et soltag til cruiser-dagene. Styr dine favoritapps i integreret infotainmentsystem via stemmegenkendelse, og oplev et GPS-system, der kan fortælle dine venner, hvornår du når frem.

”Mokka X er til den eventyrlystne person, der med muligheden for 4×4 ikke sætter grænser for oplevelser i fritiden”, afslutter produktchef Steen Davidsen.