Sponsoreret indhold fra

Far-bil nummer 1 i 2018 kombinerer sikkerhed og saftige detaljer

<div class="sharethis-inline-share-buttons"></div>

Selvoplukkelig bagklap, terræntilpasning, automatisk bremsemekanisme og 5 stjerner i EURO NCAP Crashtest. Den nye Opel Grandland X forebygger selv ulykkerne uden at gå på kompromis med køreglæden eller mande-kvaliteterne.

Det kan være svært at være far og samtidig have tid til sig selv. Den nye Opel Grandland X kommer med den ekstra sikkerhed, man som far vil have med børn i bilen, og med et par fikse detaljer kan du samtidig sagtens tage hånd om dine personlige prioriteter. Hold dig ung, selv om du er blevet far.

Sikkerhed med børn i bilen

Sikkerhed er altid en prioritet, men særligt med børn i bilen. Opel Grandland X har fået 5 stjerner i EURO NCAP Crashtest, som er det bedste resultat, man kan få af testen. På EURO NCAP’s side kan man læse om, hvad testen indebærer, og hvad de forskellige stjerner betyder – den 5-stjernede betyder: En overordnet god præstation i forbindelse med ulykker. Godt udstyret med solid teknologi til forebyggelse af ulykker.

“Vi er glade for at have opnået det bedste crash-test resultat. Vi arbejder os altid hen mod at tilbyde de sikreste løsninger tilgængelige – især til biler, som er typiske fædre-køb”, udtaler produktchef hos Opel Danmark, Steen Davidsen.

Med sikkerhedsfunktioner som aktiv vejbaneassistent, vejbaneskiftalarm, blindvinkelalarm og træthedsalarm danner Opel avantgarde for udviklingen af unikke specialfunktioner, der skal optimere bilens sikkerhed.

“Jo flere små sikkerhedstilpasninger, man kan tilføje uden at påvirke føreren af bilen, jo bedre. Det skal helst foregå så automatisk som muligt, så føreren kan holde fokus på vejen og ikke skal kigge konstant på instrumentbrættet. Det er målet med disse sikkerhedsimplementeringer”, uddyber Steen Davidsen

Du kan læse mere om, hvordan de enkelte sikkerhedstiltag fungerer lige her.

Oplev de smarte innovationer i Grandland X i videoen herunder.

Med tilbehør til at være mand

Midt i sikkerhedspostyret skal der dog også naturligvis være plads til dig. Manden. Grandland X tilbyder op til 1600 liters bagagerumsplads, 16 sædeindstillinger, panoramisk glastag, smartphone-kompatibel panelskærm, selvjusterende kørelys og meget mere. Alt sammen udover at bilen kommer i et sporty design, der egner sig til både by og land.

“Der er mange detaljer, og de er alle tænkt nøje ind. Målet har været at skabe en bil, der på sikreste vis kan transportere børnene rundt, men som også kan skabe den køreglæde, vi alle hungrer efter. Man skal glæde sig til at sætte sig ind i bilen”, siger Steen Davidsen og uddyber:

“Det er en bil til gør-det-selv manden, eventyreren og familiefaren. Det er komfort, stil og funktionalitet. Udstyr som LED-forlygterne er både innovative og prismæssige

tilgængelige, og særligt AGR-sæderne skiller sig markant ud i forhold til konkurrenterne”.

Bilen har af andre nævneværdige elementer køreindstillinger til 5 forskellige typer af terræn med intelligrip-teknologien, samt nødopkaldsservice 24 timer i døgnet året rundt.

Kom tættere på Opel SUV-familie i videoen herunder.