Sponsoreret indhold fra

Travl hverdag med børn og job? Opel Crossland X holder dig kørende

<div class="sharethis-inline-share-buttons"></div>

Med børn, partner og arbejde er der mange hensyn, der skal tages i hverdagen. Opel Crossland X klarer familiens deadlines både sikkert, ergonomisk og økonomisk. Skulle du miste fokus undervejs, får du her en SUV med prisvindende sikkerhedsniveau.

Send børnene i skole, kør på arbejde, hent børnene igen, kør børnene til sport, hent dem igen. Alt sammen oveni, at du har en partner, der også skal passes og plejes. Du tilbagelægger dagligt mange kilometer, og det kan mærkes i både hoved, krop og på bankkontoen.

Børn er en gave – men det udmatter

“Når vi bliver forældre første gang, forventer vi, at det skaber større samhørighed. Det sker for det meste også under selve graviditeten. Her føler vi tryghed og bekræftelse ved tanken om, at vi har valgt hinanden som forældre – en slags second honeymoon, har nogle forskere kaldt det. Men graden af udmattelse – at det er en 24-timers opgave at have et lille barn – kommer bag på de fleste”, fortæller psykolog Tea Trillingsgaard til Politiken.

Det er trættende at blive forældre. Du tager pludseligt et 24-timers job på dig, som du ikke havde før. Crossland X tilbyder innovative sikkerheds- og assistancesystemer, der reagerer for dig i trafikken, hvis du et kort sekund er uopmærksom grundet træthed fra dagligdagen.

Opel holder øje for dig

Crossland X har også det såkaldte Opel Eye, som er dit sæt af ekstra øjne i trafikken:

“Opel Eye er sensorisk overvågning af området omkring bilen. Systemet vurderer blandt andet, om der er den tilstrækkelige bremselængde mellem dig og den forankørende taget hastigheden i betragtning. Hvis Opel Eye vurderer, at der er en potentiel fare, bliver føreren advaret i tide via visuelle og akustiske advarsler”, uddyber produktchef hos Opel Danmark, Steen Davidsen.

Som prikken over i’et har Crossland X i crashtest fået 5 stjerner tildelt af EURO NCAP, som er den bedste score, man kan få – og det er i linje med, hvad Steen Davidsen forventer af bilen:

“Vi er glade for at have opnået det bedste crash-test resultat. Vi arbejder os altid hen mod at tilbyde de sikreste løsninger tilgængelige.”

“Til familiebiler skal sikkerheden være i top. Der kan ikke gås på kompromis.”

Se videoen herunder og oplev de innovative sikkerhedssystemer.

Økonomisk og ergonomisk – og lidt smart

Bilen er billig i drift, men det betyder ikke, at der er sparet på kvaliteten af interiøret og detaljerne. Du bevarer køreglæden, selvom den er noget så kedelig som både økonomisk og ergonomisk. Tilvælg ECOTEC-motoren for den mest besparende løsning

Sæderne er verificeret af AGR – Aktion Gesunder Rücken – der er en komite med det formål at vurdere ergonomi i blandt andet bilsæder. Sæderne har derudover 16 indstillingsmuligheder, så du kan tilpasse dig til de mange daglige ture uden at få ondt i ryg og lænd.

Af lækre og funktionelle detaljer til bilen kan blandt andet nævnes:

  • Kollisionsalarm
  • Bagkamera med 180 graders visning – også rundt om hjørner
  • Op til 30 % bedre udsyn med LED-lygter
  • Forlygter, der tilpasser sig omgivelser, herunder hjørner og kurver
  • Op til 1255 liter bagageplads
  • Nem adgang til mobilapps via IntelliLink
  • Head-up display – vigtig information på forruden

Kom tættere på mulighederne med Crossland X i videoen herunder.