Sponsoreret indhold fra

Kirsten blev fri for smerter med cannabisolie

Som pensionist nyder Kirsten at hygge med sine børnebørn, men for år tilbage blev det sværere for hende at nyde, grundet en diagnose med gigt. Diagnosen betød at Kirsten måtte vælge visse aktiviteter fra, og skulle have hjælp til mange ting i hverdagen. Heldigvis fandt hun en behandling, som havde overraskende effekt.

Et godt råd af en veninde

Kirsten fortalte en af hendes veninder om sit besøg hos lægen og hvordan den fremskredne gigt skabte gener i hverdagen. Det viste sig at hendes veninde også havde døjet med gigt længe, og nu var begyndt at bruge CBD-olie med stor succes!

Først var Kirsten ikke helt sikker på hvad CBD-olie var, men hendes veninde forklarede hende, at CBD-olie er:

  • En naturlig og lovlig olie fra cannabisplanten
  • At den ikke har nogen euforiserende effekt
  • At den kan bruges til at lindre mange lidelser
  • At olien har en anti-inflammatorisk effekt

Nu er Kirsten næsten smertefri!
Efter Kirsten begyndte behandlingen med CBD-olie, oplevede hun fremskridt. Allerede efter to uger mærkede hun smertelindring og forbedret søvn. De positive effekter fortsatte, og efter to måneders brug stoppede Kirsten helt med den lægeordinerede medicin.

Her køber Kirsten sin CBD-olie

CBD-olien køber Kirsten online hos Raw Organics. Her kan hun købe sin økologiske og laboratorietestede cannabisolie med ro i maven. Raw Organics leverer indenfor 24 timer, hvis man bestiller før kl. 14. De har dansk kundeservice og man er altid velkommen til en uforpligtende snak.

Kunne du også tænke dig at prøve mirakelolien?

Kunne du også tænke dig at prøve mirakelolien?